jueves, 30 de octubre de 2008

J.F.A.T.L.LL. (2)

(...) Es va inclinar i, tot seguit, va estendre la mà fins a tocar el cor d'en Toti. En Toti amb prou feines respirava de tanta emoció i va dir: "Us dono les gràcies per haver-me triat per a aquest viatge". I el vell va afegir: "La Campaneta t'hi acompanyarà. Deixa't guiar per ella i per la teva il·lusió en tot moment. Fins aviat, Toti." (...)

miércoles, 29 de octubre de 2008

J.F.A.T.L.LL.

(...) Quan va arribar-hi, va contemplar una escena d'allò més increïble: hi havia un gran munt de joguines i de caixes de regals que s'alçaven davant seu, i quan va aixecar els ulls cap al cel, va comprovar amb sorpresa que el munt de joguines arribava fins a tocar la lluna. Al peu de les joguines, va reconèixer el vell follet savi i la fada Campaneta, que l'havia visitat l'altra nit. (...)

Tercera de les sis ilustracions que formen part del conte "Joguines fins a tocar la Lluna". He hagut d'adaptar cada ilustració a l'espai que em proporcionaven, ja que a part del text del conte, que se situarà a la part superior esquerra, se sumaran els productes a la part inferior del dibuix.

viernes, 24 de octubre de 2008

miércoles, 15 de octubre de 2008

Alea jacta est

Pròximament, el comic sencer a color!!


martes, 14 de octubre de 2008

lunes, 13 de octubre de 2008

domingo, 12 de octubre de 2008

viernes, 10 de octubre de 2008