martes, 16 de octubre de 2007

CSI D TGI

Un altre exercici de classe... En aquest cas s'havia de fer una il.lustració amb aiguada. M'he inspirat en CSI en un cas de fàcil ressolució :P He aprofitat i també l'he retocat digitalment per donar l'efecte desitgat. Ea!

martes, 9 de octubre de 2007

ET D TGI

Primer exercici de la classe TGI. Sembla un nou model de cotxe pero son Tècniques Gràfiques Industrials. També he posat en pràctica alguna de les tècniques apreses a Infografia. Ale, un 2x1... Dw!!

jueves, 4 de octubre de 2007

Oigo música por todas partes

Axo que sentiu de fons es musica, si... He pogut ficar un reproductor perque la visita estigui acompanyada d'una banda sonora al gust de tothom (més del meu, pero weno... ejem... Tot i que ya les he triat que no fereixen sensibilitats...). Hi ha de tot i cada cop que entreu sonara un temazo diferent i si no us agrada teniu la possibilitat de tirar endavant fins a donar amb la que us agradi... ah! i encara me'n queden 50 per omplir el cupo de la llista... o sigui que n'hi haurá per donar i vendre que diuen.. doneu-me temps i sera una llista completita, completita... ale, dw!

martes, 2 de octubre de 2007

Petit esbós d'algo molt gran...

Primer esbós del primer exercici de la classe de projectes: dibuix naturalista agafant com a model un dinosaure. Aquest esbos era per veure que surtia, mirant diferents exemples d'ilustracions i agafant una mica de cada... cap de T-Rex amb el d'stegosaurus, coll de diplodocus, ull de triceratops...