martes, 29 de enero de 2008

La Dama d'Or

Exercici de la classe de Projectes. Collage tradicional, sense retoc infogràfic (el "corta y pega" de tota la vida). Haviem de crear una història a partir de fotografies i retalls sense escriure un guió previ. Agafeu crispetes, seieu i disfruteu-la

Quan se'n va adonar que Ella havia estat convertida en estatua d'or, Ell va esclatar de dolor i impotència. Les seves llàgrimes van arribar a la vil.la, la qual havia estat destruïda per l'ésser que havia immovilitzat la noia. Els seus habitants van apropar-se a la parella per consolar-lo però Ell es va perjurar salvar la seva estimada d'aquell letargi.


Es va adreçar als savis del poble que, un cop reunits, van demanar consell al Oracle. Visualitzà centenars de imatges del què es trobaria en el seu viatge però n'hi havia moltes d'incomprensibles. Muses? Guerres? Monstres? Aquests dubtes apuntaven que tot era obra del baró Wiggmac.

Va iniciar un llarg trajecte cap al castell del baró, el qual estava situat a la part més alta d'una gran ciutat medieval. Només s'hi podia arribar disposant d'un transport aèri: un globus, que li van oferir els inventors de la vil.la. Els guàrdies alats que protegien la fortalesa van atacar-lo però gràcies a la seva destresa en el vol conseguí escapar.

El baró Wiggmac l'estava esperant, rodejat de la seva col.lecció d'éssers gegants manipulats genèticament. Ell va demanar explicacions i el baró es va declarar culpable de la tragèdia a la que havia estat sotmesa la seva dona. Confessà que creà aquell monstre, que convertia en or qualsevol persona que tocava, al buscar riquesa i poder però va descontrolar-se i va escapar per diferents parts del món sembrant el caos.
Arribà a la zona més àrida del planeta. Allí es va trobar amb l'experiment del baró, una immensa criatura blanca que estava éssent atacada pels habitants de les ciutats que estava destruint al seu pas. Tot i ser un bon pilot, no va poder evitar ser engullit per aquella bèstia.
Dins l'estómac del monstre es va trobar amb unes musses que li van aportar la solució a la seva accidentada recerca: la música. Van oferir-li una gran guitarra blanca amb cordes d'or amb la que tocaria una dolça melodia que despertaria a qualsevol persona de la seva hibernació.
Però aquelles guitarres mantenien en vida a la criatura i un cop fora d'aquell gran cos, la bèstia va morir. Els habitants del desert van tornar a la normalitat gràcies l'esforç del pilot. Ell es dirigí ràpidament a la vil.la, orígen del problema, abans que la seva dona morís d'immovilitat.
Tot el poble es va reunir al voltant de l'estatua daurada per escoltar aquell esperat concert. De la guitarra va sortir una estela sonora que va embolcallar el cos de la noia despertant-la d'aquell malson.

3 comentarios:

clara dijo...

EDU QUE MAESTROO ERES EN SERIO!! FELICITATS MAKO LAS CLAVAT JAJAJ MOLT BONA LA HISTORIA M'AGRADAT MOLT!

Màriam dijo...

Impressionant! M'ha encantat!!! La història, fantàstica, i els collages, molt bonics, bones composicions!

Un aplaudiment, si senyor

Amp dijo...

Me gustan tus fotomontajes, si es q son tuyos ;) tanto como las ilustraciones con humor de tu fotoló!!


Bsus de Amp