miércoles, 30 de mayo de 2007

Cubisme fotogràfic

Haviem de representar el cubisme mitjançant fotografies. Les caracteristiques del cubisme es regeixen a partir de la inclusió d'una 3a dimensió a les imatges, fent us del factor temps.

La meva imatge es una sequència que mostra dues dimensions, una estàtica on la noia aguanta el marc i la segona és el marc on es veu la mateixa noia que va girant fins quedarse amb la mateixa postura del principi. Quina es la realitat? El temps ve representat gràcies a la sequència en si i el fet de que la noia mostra un moviment giratori que ens demostra que ha passat el temps.

Oh, que tècnic m'ha quedat això... Tot i aixi ha sigut interessant jugar amb aquest moviment artístic, llàstima que hem tingut tant poc temps per desenvolupar-ho millor. Yo aquesta idea es quasi la primera que vaig aportar i axi s'ha quedat... A falta de tiempo, buenos son cubismos ;P

3 comentarios:

WITCH DIARY dijo...

Hombre en bolingas on bycicle... MUY BIEN MUY BIEN SI SI NO SI NO NO MUY BIEN! GALEPOYAS!
^_^ Lo que tiene Barcelona Ciutat Comtal.
M´agrada com t´ha quedat es cubisme bla bla a nes final. Ara t´agrego a mis listas del blog, bon finde Edu!

Eduard Fortuny dijo...

jajaja que fort lo de muy bien, gelipoya... per cert he descobert el perque del ciclonudismo! Ahir mho van esplicar, ya te contaré... Algo relacionat amb la inseguretat urbana amb bicicleta... I es veu que se'n trobaran molts mes per tota barcelona d'aquella manera.

...i lo de cubisme pos mira una primera idea que la vai conservar fins al final, o sigui que lo mes important, el procés... zero. Esperem que al santi li moli si més no la imatge resultant.

Nus vemuuus! DW!

Guidor dijo...

Hey!

m'encanta la música ke tens al blog =)

et faria res enviarme Iron Maiden i Johnny Cash a:

Lord.Guidor@Gmail.com

eske d'Iron Maiden, moltes no les trobo, i de Johnny, menys xD

SalUT, i molt currat el blog...

sobretot la de Evolution, i el subtitul.. no me llames iluso porke sea ilustrador.. xDxD Gran Crack!